|
ChILd_ReBoRn
|
 |
« Odgovor #30 : Lipanj 21, 2009, 09:58:59 » |
|
u child kaj se ljutiš
iritira me kad mi netko odmah na prvu bane sa "decec" i "mali" a uzivo bi sutio ko p*** btw alija.. znam kaj je zlatna kornjaca...imal sam spulu daaaaaaaavno.. kad sam jos lovil na flaks plovak i udicu bez stapa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
jeeeeee
|
|
|
frenki
Jr. Member

Popularnost: +4/-1
|
 |
« Odgovor #31 : Srpanj 25, 2009, 01:41:12 » |
|
colmic nezamjenjiv 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mickey mouse
Jr. Member

Popularnost: +3/-0
|
 |
« Odgovor #32 : Srpanj 31, 2009, 02:50:05 » |
|
colmic nezamjenjiv  potpisujem ja imam baviera-u
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kolega-ng
|
 |
« Odgovor #33 : Kolovoz 08, 2009, 09:13:15 » |
|
Uh načita se ja svega i svačega ovdje ! Prvo i osnovno moraš biti svjestan kakav štap imaš u ruci i čim pogledaš špicu znaš o čemu se radi i prema tome određuješ debljinu najlona ! Većina ljudi kupi si fini štap i digne babuškicu od 300 grama i kaže " pukao pod ribom " I kroz sve ovo postavlja se jedno pitanje ? Čemu služe predvezi ? Pa danas i najjobičniji najlon prediđen za to u debljini 0.12 nosi i do 2,5 kilograma !¨O gumama na direktašima se naježim !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ako želite ostaviti cigarete, ostavite ih kod mene !
|
|
|
frenki
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #34 : Kolovoz 12, 2009, 11:23:46 » |
|
Ja mislim da bi mi ga trebao prodati, prije nego ga slomiš.  zacopral si mi štap i evo sad tražim ko če mi popraviti prvi segment , novi bi me koštao 60% vrijednosti štapa cca 900 kn , i još na koju glupu foru mi pukne 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Fera
Jr. Member

Popularnost: +6/-4
|
 |
« Odgovor #35 : Kolovoz 13, 2009, 02:22:48 » |
|
Ja mislim da bi mi ga trebao prodati, prije nego ga slomiš.  zacopral si mi štap i evo sad tražim ko če mi popraviti prvi segment , novi bi me koštao 60% vrijednosti štapa cca 900 kn , i još na koju glupu foru mi pukne  Kaj si stal na njega?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Internet je zlo, treba ga zapalit
|
|
|
|
Diego
|
 |
« Odgovor #36 : Kolovoz 13, 2009, 04:20:54 » |
|
Frenkix, što se desilo? Treba znati pročitati ljude. Da samo znaš koliko sam prodao finih karbonskih štapova, i kasnije ih vidio polomljene, a znao sam da će tako biti.
Jesi stao na njega ili što?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
frenki
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #37 : Kolovoz 13, 2009, 09:48:59 » |
|
nevolim se sjetiti tog dana ali ču ti ipak teška srca objasniti , najčešče lovim iz čamca , možda colmic nije najsretnije riješenje za čamac ali ja u rukama imam jedan od top 8 štapova na svijetu i moram ga se izgustirati , znači lovim iz čamca usidrim se na pravom mjestu i uz minimalnu podhranu lovim babuške , deverike i plotice tako i tog nesretnog dana bacim sidro ali taj dan nisam uzeo poprečnu dasku za sjediti nego obični ribički stolac , hooligun , i tu je kraj dok sam izvlačio nivelirajuče nožice iskliznuo mi je iz ruke i poprijeko opalio po colmicu , 15-ak minuta sam sjedio na čamcu sa izrazom lica razočaranog nogometnog navijača koji je upravo čuo zadnji sučev zvižduk a njegov klub je izgubio  , štap nije skroz puknuo več samo napuknuo pa se nadam da se može popraviti u suprotnom štednja pa kupiti novi segment
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 14, 2009, 12:44:19 frenkix »
|
Evidentirano
|
|
|
|
kee
Full Member

Popularnost: +11/-14
|
 |
« Odgovor #38 : Kolovoz 14, 2009, 07:34:03 » |
|
ipak je ljudska greška presudila štapu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
robertzg
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #39 : Rujan 30, 2009, 02:31:49 » |
|
Bas se malo spremam direktasem na babuske i cvergle pa citam. Zal mi je sto si strgal stap, al evo sam za Aliju jedan razlog kad treba prerezat... http://www.youtube.com/watch?v=Dg9BzI9eAtU
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Alija
|
 |
« Odgovor #40 : Rujan 30, 2009, 02:56:52 » |
|
Ne treba rezati nego podesiti kočnicu..... inače xxxen filmić i kad bi imao lovu to je jedan od prvih ribolova koji bi si priuštio !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije važno šta sere, nego tko sere !
|
|
|
robertzg
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #41 : Rujan 30, 2009, 07:51:12 » |
|
Ma imo je pajdo podesenu kicnicu, al kolko sam ja skuzio nest mu se spetljalo i kupanje dobro je jedino sto se snasi i nekak otkopco stap od pojasa inace...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|