Ribolov.net
Rujan 08, 2010, 07:06:02 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: novi forum  (Posjeta: 3596 )
ddrazen
Jr. Member
**

Popularnost: +15/-10

« Odgovor #60 : Rujan 17, 2009, 02:41:49 »

ja prosim da se aliju dene za glavnoga ,a ak more mene da bum ja glavni bači
Evidentirano

Soki
Gost
« Odgovor #61 : Rujan 17, 2009, 06:09:47 »

ja prosim da se aliju dene za glavnoga ,a ak more mene da bum ja glavni bači

dobio je poštenu ponudu od mene za jedan dio foruma koji bi bio po njegovoj mjeri ali nije mi odgovorio,

a nisu ni drugi kojima je ponuđeno moderiranje tako da ču najvjerovatnije nasumičnim izborom sam morati odabrati što mi fali , tako da vam u potpunosti predam gospodarenje, a ja ču samo savjetodavno djelovati
Evidentirano
ddrazen
Jr. Member
**

Popularnost: +15/-10

« Odgovor #62 : Rujan 17, 2009, 06:34:51 »

samo zaxxxancija na bačin račun,nadam se da razme,a za aliju zaista mislim da jedan forum treba takvoga,smatram da puno može pridonjeti i zaista ga podržavam
naravno i bači podrška i želim da forum dobro radi
Evidentirano

Soki
Gost
« Odgovor #63 : Rujan 17, 2009, 06:42:31 »

samo zaxxxancija na bačin račun,nadam se da razme,a za aliju zaista mislim da jedan forum treba takvoga,smatram da puno može pridonjeti i zaista ga podržavam
naravno i bači podrška i želim da forum dobro radi

ja sam uvijek za zahebanciju samo kaj to nekad preraste u nešta neočekivano, jedino kaj me u svemu tome smeta kad netko pokrene super temu i sadržaj je super i od toga svega na kraju nastane sveopći metež i svadja, a tema u totalnoj banani, pa krene brisanje , pa zakej si me obrisao itd i onda neko od modova pšopisdi i opali bananu , nadam se da toga nebude tamo
Evidentirano
Soki
Gost
« Odgovor #64 : Rujan 17, 2009, 06:53:02 »

usput trebam modove za  špineraj, more, pecarenje , birtija (ponuđena Aliji nije se izjasnio ) mahanje , a od do sad reganih neznam kome da dodjelim pa ako ima koji stručnjak i zainteresiran za taj posao neka mi se tamo javi na pp
Evidentirano
ChILd_ReBoRn
Sr. Member

Popularnost: +8/-75

spiner/bijeloribolovac

82165928 creborn@hotmail.com
WWW Email
« Odgovor #65 : Rujan 17, 2009, 09:21:12 »

aj ocu ja spineraj... bit cu krizanac mahattme ghandija i josepha mengelea...
Evidentirano

jeeeeee
LUNAR2
Jr. Member
**

Popularnost: +2/-0

Email
« Odgovor #66 : Rujan 18, 2009, 12:09:13 »

Po meni, alija bi trebao biti moderator za grabežljivce.
Živili
Evidentirano
Alija
Hero Member

Popularnost: +275/-674

Sindikat&Chuk Norris

alijaribar@email.t.com.hr
Email
« Odgovor #67 : Rujan 18, 2009, 01:17:05 »

Već sam napisao na novom forumu:
Svatko bi sebi trebao biti moderator, pa nebi bilo potrebe za nekim prevelikim moderiranjem od strane zvaničnih !

Primjeri:
netko stavi oglas....drugi ne seru po oglasu,eventualno upiti na pp...čovijek proda,i kad je prodano obriše oglas,ako ne onda barem napiše prodano pa bilo koji mod to obriše !

off ili chat u ozbiljnoj temi....ČEMU....može se i na pp ili otvoriti temu u birtiji

Fotka nekog ulova....7-14 idiotskih smajlića palca i aplauza,pa riba nestane u moru postova sa smajlićima

....nedorasle tj glupe komentare i pitanja neću ni spominjati....

Sve navedeno su razlozi zbog kojih stari modovi više ne žele to raditi a novi se baš i ne pretrgoše da preuzmu posao,jer bi to bilo dosta posla,a ako i obrišu nešto kako budali objasniti zašto,kako,ko,kad.....!
Evidentirano

Nije važno šta sere, nego tko sere !
LUNAR2
Jr. Member
**

Email
« Odgovor #68 : Rujan 18, 2009, 02:18:17 »

Potpisujem sve što si napisao, zapravo možda bi najbolje bilo da moderatora uopće nebude, kao na starom forumu.
Evidentirano
Soki
Gost
« Odgovor #69 : Rujan 18, 2009, 02:26:20 »

Već sam napisao na novom forumu:
Svatko bi sebi trebao biti moderator, pa nebi bilo potrebe za nekim prevelikim moderiranjem od strane zvaničnih !

Primjeri:
netko stavi oglas....drugi ne seru po oglasu,eventualno upiti na pp...čovijek proda,i kad je prodano obriše oglas,ako ne onda barem napiše prodano pa bilo koji mod to obriše !

off ili chat u ozbiljnoj temi....ČEMU....može se i na pp ili otvoriti temu u birtiji

Fotka nekog ulova....7-14 idiotskih smajlića palca i aplauza,pa riba nestane u moru postova sa smajlićima

....nedorasle tj glupe komentare i pitanja neću ni spominjati....

Sve navedeno su razlozi zbog kojih stari modovi više ne žele to raditi a novi se baš i ne pretrgoše da preuzmu posao,jer bi to bilo dosta posla,a ako i obrišu nešto kako budali objasniti zašto,kako,ko,kad.....!

e to je baš to , rijetko kad nađem sa Alijom zajedničku riječ, ali ovo je kao da sam ja pisao
Evidentirano
Soki
Gost
« Odgovor #70 : Rujan 18, 2009, 02:32:41 »

Potpisujem sve što si napisao, zapravo možda bi najbolje bilo da moderatora uopće nebude, kao na starom forumu.

ne bi se složio da samo znaš kakav sve posao pravi moderator osim što trpi napade vezano što je Alija gore napisao, odrađuje u pozadini što se ne vidi na forumu, admin radi samo na bazi, a modovi sve ostalo, jasno ako su upučeni u posao, ja puno znam , a neznam sve , i da ne velim koliko me puta mod izvukao , ovo brisanjem risanje i pisanje je sporedna stvar za pravog moda
Evidentirano
Alija
Hero Member

Popularnost: +275/-674

Sindikat&Chuk Norris

alijaribar@email.t.com.hr
Email
« Odgovor #71 : Rujan 21, 2009, 01:05:28 »

.
Evidentirano

Nije važno šta sere, nego tko sere !
LUNAR2
Jr. Member
**

Email
« Odgovor #72 : Rujan 22, 2009, 12:03:02 »

Super mi je ovaj novi forum
Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!